Rus uzmandan bomba analiz: Büyük sıçrama bekleniyor
Türkiye gelişmesini duyurdular: Filistinliler geliyor
102’lik nineden gençlere Erdoğan dersi
Prens Selman’ın dev projesi! Robotlar Şehri Neom: Özerk bir hukuk sistemi ile yönetilecek
Akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme! Petrol sevkiyatı durduruldu
Türkiye ve ABD arasında kritik F-16 toplantısı
Başkan Erdoğan ile Esed görüşecek mi? Kremlin cevap verdi
Böyle skandal görülmedi: Baykar İHA üretim fabrikasını vururuz
Türkiye’den dünyaya çok net mesaj: Vazgeçmeyiz
Başkan Erdoğan açıkladı… “Abdülhamid Han” gemisinin rotası belli oldu
Hava nasıl olacak güncel hava durumu | Yurdun büyük bölümü yağışlı havanın etkisi altına girecek. Bu sebeple vatandaşlar hangi iller için yağış uyarısının yapıldığını araştırıyor. Peki, yarın hava nasıl olur? Hangi illerde kar yağacak 22 Şubat
Yeni gün öncesinde pek çok kişi güncel hava durumunu araştırmaya başladı. Peki, yarın İstanbul’da hava nasıl olacak?

Yarın hava nasıl olacak? İstanbul Ankara İzmir hava durumu 22 Şubat

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da yer yer gök gürültülü kuvvetli sağanak beklendiği belirtildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve batısı, Ege, Akdeniz, İç Anadolu (Sivas hariç), Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile Kocaeli ve Sakarya’nın güneyi, Kastamonu kıyıları, Tunceli, Bingöl ve Muş çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Trakya ile Antalya çevrelerinde yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların yarın Trakya ile Aydın, İzmir’in güney ve doğusu, Muğla, Adana’nın güneyi, Osmaniye, Hatay, Burdur’un doğusu, Isparta’nın güneyi, Adıyaman, Ş. Urfa’nın batısı ile G. Antep çevrelerinde kuvvetli, Antalya’nın doğusu (İbradı, Akseki, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare/12 saat); Aksu, Serik ve Manavgat ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (50-75 kg/metrekare/12 saat) olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. Akdeniz Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde (Toros Dağları), İç Anadolu’nun güneyinde ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde’nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas’ın yüksek kesimleri), Karadeniz Bölgesi’nin iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi’nde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

MARMARA

googletag.cmd.push(function() { var slot = googletag.defineSlot(“/21674620285/yeniakit_yasam/300x250_1”, [[300,250], [336, 280]], “adslot-1949739984”).addService(googletag.pubads()); googletag.display(“adslot-1949739984”); googletag.pubads().refresh([slot]); });

Parçalı ve çok bulutlu, yarın batısı ile zamanla güney ve batı kesimlerinin yağmur ve sağanak , Trakya’nın yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya’da yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
EDİRNE 9°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
İSTANBUL 9°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu
KOCAELİ 8°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın zamanla güney kesimleri yağmurlu
TEKİRDAĞ 6°C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
EGE
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın İzmir’in güney ve doğusu ile Aydın ve Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
A.KARAHİSAR 4°C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu
DENİZLİ 7°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı
İZMİR 12°C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın güney ve doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
MUĞLA 4°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın Burdur’un doğusu, Isparta’nın güneyi, Hatay, Adana’nın güneyi ve Osmaniye çevreleri ile Antalya’nın İbradı, Akseki, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare), Antalya’nın Aksu, Serik ve Manavgat ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (50-75 kg/metrekare) olması bekleniyor. Bölgenin yüksek kesimlerinde (Toros dağları) yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.
ADANA 9°C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın güney kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
ANTALYA 13°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İbradı, Akseki, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare), Aksu, Serik ve Manavgat ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (50-75 kg/metrekare) olması bekleniyor.
HATAY 11°C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
ISPARTA 6°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Sivas dışında bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. Bölgenin güney ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde’nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas’ın yüksek kesimleri) yüksek kar örtüsü bulunan yerlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.
ANKARA 5°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu,
ESKİŞEHİR 5°C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu,
KAYSERİ 2°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu,
KONYA 5°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu
BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, yarın bölgenin iç kesimleri ile Kastamonu kıyılarının aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinin yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.
BOLU 4°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın aralıklı yağmurlu
DÜZCE 8°C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu
KASTAMONU 2°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu
ZONGULDAK 8°C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.
RİZE 6°C, 18°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu
SAMSUN 7°C, 18°C
Parçalı, yarın zamanla çok bulutlu
TOKAT 5°C, 15°C
Parçalı, yarın zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu
TRABZON 7°C, 16°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu
DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölgenin güneydoğu kesimleri ile yarın öğle saatlerinden sonra Tunceli, Malatya, Elazığ, Bingöl, muş ve Bitlis çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, güneydoğu kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.
ERZURUM -7°C, 3°C
Parçalı ve çok bulutlu
HAKKARİ 0°C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı
MALATYA 3°C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yağmurlu
VAN -3°C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Adıyaman ve G. Antep çevreleri ile Ş. Urfa’nın batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
DİYARBAKIR 3°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın aralıklı yağmurlu
GAZİANTEP 6°C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
MARDİN 7°C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu
ŞANLIURFA 11°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Süper Lig’in ilk haftasında oynadığı Fraport TAV Antalyaspor maçından 3 puanla ayrılan Galatasaray’da yeni transferlerle birlikte moraller n..
Libya’da 30 milyar dolrdan fazla sermayesi bulunan 100 iş adamının Türkiye’ye yatırım yapmak için geleceği bildirildi.
Uzmanlar, son günlerde tırmanan Çin-Tayvan gerilimi nedeniyle ABD ile Çin’in karşı karşıya gelebileceğini belirtti. Böyle bir senaryoda, ABD..
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23
Akit haber güncel son dakika gündem haberleri ve haber arşivi.
Biz her vakit, hakikati haykırdık ve gerçeğin izinde olduk. Her devrin gazetesi olmadık, milletin gazetesi olduk.
www.yeniakit.com.tr internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü sair içeriklerle ilgili telif hakları Uğurlu Gazetecilik Basın Yayın Matbaacılık Reklamcılık Limited Şirketi’ne aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeksizin iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz, yeniden yayıma konulamaz.
Yüklenme süresi 0.0116 sn.

source

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
 hacklink panel hacklink al hacklink sollet hdxvipizle jojobet casibom
hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
onwin onwin onwin onwin onwin tipobet tipobet tipobet tipobet tipobet
Onwin Onwin onwin Onwin giriş Onwin giriş onwin giriş Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet giriş Sahabet giriş Sahabet giriş Sahabet giriş Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş
bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino onwin onwin onwin onwin onwin Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet
hack forum hacklink panel hacklink hacklink cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami avizesi cami avizesi cami süpürgesi cami süpürgesi cami ısıtma cami ısıtma evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin Rulet Casino Slot Oyna Bahigo 1xbet Deneme bonusu Bahis siteleri Maç özetleri Bahsegel Canlı Casino Siteleri Sweet Bonanza Blackjack Casino Rulet Oyna Canlı Casino takipçi satın al exeboost.com smm panel santenette.com yagnatourism.com tatilmoni.com vds sunucu google.com.tr
Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Royalbet Betist Ramobet Bahis Forum Betandyou Madridbet onwin
Deneme bonusu Deneme Bonusu veren siteler