Trezeguet – Kasımpaşa -> Aston Villa | Bonservis: 10 milyon Euro
Kasımpaşa formasıyla sergilediği futbolla yıldızını parlatan Trezeguet’nin ismi Galatasaray başta olmak üzere birçok takıma anıldı. Temmuz 2018’de 2 milyon Euro’ya Paşa’ya imza atan Mısırlı sol kanat, Temmuz 2019’da 10 milyon Euro bonservisle Premier Lig ekibi Aston Villa’ya transfer oldu.

Emmanuel Emenike – Fenerbahçe -> Spartak Moskova | Bonservis: 10 milyon Euro
Kardemir Karabükspor’da attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Emmanuel Emenike’yi Temmuz 2011’de 9 milyon Euro’ya transfer eden Fenerbahçe, Nijeryalı forveti kısa bir süre sonra Spartak Moskova’ya 10 milyon Euro’ya sattı. Karabük’teki performansını başka hiçbir takımda sergileyemeyen ve kariyeri dibe vuran Emenike, kulüpsüz dönemlerinin ardından 32 yaşında futbolu bıraktı.

Giuliano – Fenerbahçe -> Al Nassr | Bonservis: 10.5 milyon Euro
Fenerbahçe’ye 2017-2018 sezonu yaz transfer döneminde Zenit’ten 7 milyon Euro bonservisle transfer olan Giuliano, 1 sezon sonra Suudi Arabistan’a yelken açtı. Brezilyalı 10 numara, Ağustos 2018’de Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr’a 10.5 milyon Euro bonservisle katıldı.

Ozan Kabak – Galatasaray -> Stuttgart | Bonservis: 11 milyon Euro
Fatih Terim tarafından A takım kadrosuna dahil edilen ve takımın gelen forma şansını çok iyi değerlendirerek bankolar arasına giren Ozan Kabak için Avrupa devleri sıraya girerken, genç stoper tercihini Stuttgart’tan yana kullandı. Rotasını Almanya olarak belirleyen Ozan, altyapısından yetiştiği Sarı Kırmızılar’ı kasasına Ocak 2019’da 11 milyon Euro bonservis kazandırdı.

Nicolas Anelka – Fenerbahçe -> Bolton Wanderers | Bonservis: 12 milyon Euro
Ocak 2005’te 7 milyon euro karşılığında transfer edilen ve geldiği dönemde Fenerbahçe taraftarını çok heyecanlandıran Fransız yıldız Nicolas Anelka, 1.5 sezon boyunca Sarı Lacivertli kulübe hizmet etti. Fenerbahçe’deki performansıyla eski günlerine dönüş sinyali veren Anelka, Ağustos 2006’da 12 milyon Euro’ya Bolton’a transfer oldu. 

Josef de Souza – Fenerbahçe -> Al Ahli | Bonservis: 12 milyon Euro
Fenerbahçe, Vitor Pereira’nın isteğiyle Temmuz 2015’te Sao Paulo’dan 8 milyon Euro’ya transfer ettiği Josef de Souza’yı Ağustos 2018’de Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’ye 12 milyon Euro’ya sattı. Brezilyalı orta saha, Sarı Lacivertli forma ile 96 maçta ter döküp, 10 kez fileleri havalandırken kulübe de ciddi bir gelir kazandırmıştı.

Jay-Jay Okocha – Fenerbahçe -> PSG | Bonservis: 12.4 milyon Euro 
Fenerbahçe, Jay-Jay Okocha’yı 1996’da 3.5 milyon Euro’ya alıp, 1998’de PSG’ye 12.4 Milyon Euro’ya sattı. 2002 yılında düzenlenen Afrika Uluslar Kupası’nda en iyi futbolcu ödülünü alan Okocha, futbol otoriteleri tarafından yolu Süper Lig’e düşen en yetenekli ve en özel oyuncular arasında gösteriliyor. Fenerbahçe, kulübün ve Afrika futbolunun efsane ismi olan Okocha’yı Aralık 2021’de Eintracht Frankfurt’le oynanan maçta stadında ağırladı.

Simon Kjaer – Fenerbahçe -> Sevilla | Bonservis: 12.5 milyon Euro 
Fenerbahçe’ye 2015-16 sezonu başında Fransa’nın Lille kulübünden transfer olan Simon Kjaer, iki sezon forma giydiği Sarı Lacivertliler’de hepsi ilk 11 olmak üzere toplam 88 resmi maçta oynadı. Değişilmez isim olan ve lider stoper tanımının hakkını veren Danimarkalı stoper, Temmuz 2017’de 12.5 milyon Euro bonservisle Sevilla’ya transfer oldu.

Arda Turan – Galatasaray -> Atletico Madrid | Bonservis: 13 milyon Euro 
Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden olan Arda Turan, 2011 yazında 13 milyon euro bedelle Atletico Madrid’e transfer oldu. Arda, ilk sezonunda UEFA Avrupa Ligi daha sonra ise UEFA Süper Kupası ve İspanya Kral Kupası’nı kaldırarak koleksiyonuna ekledi. Takımı 10 yıldır süregelen Barcelona ve Real Madrid hegemonyasına son vererek lig şampiyonluğunu kazanırken, Atletico’nun 10 numaralı formasının üzerinde Arda’nın ismi yazıyordu.

Demba Ba – Beşiktaş -> Shanghai Shenhua | Bonservis: 13 milyon Euro 
Chelsea’den Temmuz 2014’te 6 milyon Euro’ya transfer edilen ve takımın gol yükünü çekerek taraftarın sevgilisi olan, o dönem Pascal Nouma’yı geçerek Beşiktaş tarihinin bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcusu olan Demba Ba, Temmuz 2015’te 13 milyon Euro karşılığında Shanghai Shenhua’nın yolunu tuttu.

Cengiz Ünder – Başakşehir -> Roma | Bonservis: 14.25 milyon Euro 
Altınordu altyapısından yetişen, Abdullah Avcı döneminde Başakşehir’de patlama yapan Cengiz Ünder’i Temmuz 2017’de Roma kaptı. İtalyan ekibinin kasasından yıldız solak için 14.25 milyon Euro çıktı.

Marcao – Galatasaray -> Sevilla | Bonservis: 15 milyon Euro 
Galatasaray’ın Ocak 2019’da Portekiz’de küme düşme hattında bulunan Chaves’ten 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Marcao, kulübüne büyük bir para kazandırarak ayrıldı. Avrupa’dan birçok takımın istediği ancak Sevilla’nın elini çabuk tuttuğu transfer bonuslarla beraber 15 milyon Euro’ya bitti. Brezilyalı savunmacının alındığı ilk dönem hem yönetim hem de teknik heyet oldukça eleştirilirken, solak stoper kalitesiyle cevap verdi.

Bruma – Galatasaray -> Leipzig | Bonservis: 15 milyon Euro
Galatasaray, uzun süre peşinde koştuğu Bruma’yı Eylül 2013’te kadrosuna katmayı başardı. Dönemin en gözde genç yeteneklerinden olan Bruma için Sporting’e 13 milyon Euro ödeyen Cim Bom, Portekizli kanat oyuncusunu Temmuz 2017’de 15 milyon Euro bonservisle Leipzig’e yolladı. O dönem Alman ekibinin sportif direktörü olan Ralf Rangnick, bu tarz yetenekleri olan bir oyuncunun takıma kazandırılmasından duyduğu memnuniyetinin altını çizmişti.

Moussa Sow – Fenerbahçe -> Al Ahli | Bonservis: 16 milyon Euro
Fenerbahçe, Ocak 2012’de transferde flaş bir hamle yaptı ve 2010-11 sezonunda attığı 25 golle Ligue 1’i gol kralı olarak tamamlayan Moussa Sow’u kadrosuna kattı. Dönemin en formda golcüleri arasında yer alan Sow, Lille’deki çıkışını Fenerbahçe’de de sürdürdü ve adeta kalitesini ispatladı. Kanarya, 10 milyon Euro’ya transfer ettiği Senegalli forveti Ağustos 2015’te 16 milyon Euro bonservisle Al Ahli’ye gönderdi.

Badou Ndiaye – Galatasaray -> Stoke City | Bonservis: 16 milyon Euro
2017-2018 sezonu yaz transfer döneminde Osmanlıspor’dan 7.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray’ın yolunu tutan Badou Ndiaye, sergilediği performansla transferin gözdesi oldu ve kısa süre içerisinde Sarı Kırmızılı ekip tarihine geçti. 16 milyon Euro bonservisle Ocak 2018’de Stoke City’ye imza atan Senegalli orta saha, Galatasaray’ın bugüne kadar sattığı en pahalı oyuncu oldu.

Eljif Elmas – Fenerbahçe -> Napoli | Bonservis: 16.2 milyon Euro
Fenerbahçe, 2017’de Rabotnicki’den 180 bin Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Eljif Elmas’ı tam 16 milyon euro + bonuslar karşılığında Napoli’ye sattı. Toplam getirisi 17.5 milyon Euro’ya ulaşabilecek olan 1999 doğumlu Makedon orta saha, Vedat Muriqi ve Kim Min-Jae’nin ardından kulüp tarihin en pehalı bonservisle giden 3. futbolcusu durumunda.

Yusuf Yazıcı – Trabzonspor -> Lille | Bonservis: 17.5 milyon Euro
Trabzonspor altyapısından yetişen Yusuf Yazıcı, sergilediği performansın ardından 17.5 milyon Euro karşılığında Ağustos 2019’da Ligue 1 ekiplerinden Lille’in yolunu tuttu. Lille Sportif Direktörü Luis Campos, Yusuf’u imza töreninde şu sözlerle onore etmişti: Kontratın 5 yıllık ama en fazla 2 sene bizimlesin. Dünya starı olma yolunda ilk imzan.

Kim Min-Jae – Fenerbahçe -> Napoli | Bonservis: 18.05 milyon Euro
Son yılların belki de en kârlı transfer operasyonunu Fenerbahçe gerçekleştirdi. Vitor Pereira’nın isteğiyle Çin’den 3 milyon Euro bonservisle getirilen Güney Koreli stoper Kim Min-Jae, sadece 1 sezon sonra 18 milyon 50 bin Euro’ya İtalyan kulübü Napoli’ye transfer oldu.

Vedat Muriqi – Fenerbahçe -> Lazio | Bonservis: 20 milyon Euro
Çaykur Rizespor’da yaptığı patlamayla Fenerbahçe ve Galatasaray’ı karşı karşıya getiren, tercihini Sarı Lacivertliler’den yana kullanan Vedat Muriqi, 1 sezon sonra Avrupa’ya transfer oldu. Kosovalı golcü için devler sıraya girerken en ciddi hamle Lazio’dan geldi. Femerbahçe, Temmuz 2019’da 5.6 milyon Euro’ya transfer ettiği Muriqi’yi Eylül 2020’de 17.5 milyon Euro’ya İtalya’ya gönderdi. Bu rakam, bonuslarla beraber 20 milyon Euro’ya ulaştı.

Elvir Baljic – Fenerbahçe -> Real Madrid | Bonservis: 21 milyon Euro
Temmuz 1998’de 9.5 milyon Euro bonservisle Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye gelen Elvir Baljic, 1 sezon sonra dünya devi Real Madrid’e imza attı. John Benjamin Toshack’ın isteğiyle Temmuz 1999’da Madrid’e 21 milyon Euro bedelle transfer olan Baljic, beklentilerin altında kaldı. Transferinden kısa süre sonra dizinden ciddi bir sakatlık geçiren Boşnak solak, sakatlıktan kurtulsa bile sadece 1 gol atabildiği sezonda bir türlü beklentileri karşılayamadı.

Cenk Tosun – Beşiktaş -> Everton | Bonservis: 22.5 milyon Euro
Beşiktaş’taki kariyeri boyunca Demba Ba, Mario Gomez, Vincent Aboubakar ve Alvaro Negredo gibi oyuncularla rekabet halinde olan milli oyuncu, 2017-2018 sezonunda zirve yaptı. Şenol Güneş ile kendisini bulan Cenk, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde sergilediği performansla dikkat çekti ve Ocak 2018’de 22.5 milyon Euro karşılığında Everton’a transfer oldu.
Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni
Türkiye’den ve Dünya’dan son dakika spor haberleri, köşe yazılarından spor ve maç yorumları, spor magazin haberleri, spor ile ilgili bütün konuların tek adresi fanatik.com.tr. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

source

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
 hacklink panel hacklink al hacklink sollet hdxvipizle jojobet casibom
hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
onwin onwin onwin onwin onwin tipobet tipobet tipobet tipobet tipobet
Onwin Onwin onwin Onwin giriş Onwin giriş onwin giriş Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet giriş Sahabet giriş Sahabet giriş Sahabet giriş Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş
bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino onwin onwin onwin onwin onwin Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet
hack forum hacklink panel hacklink hacklink cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami avizesi cami avizesi cami süpürgesi cami süpürgesi cami ısıtma cami ısıtma evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin Rulet Casino Slot Oyna Bahigo 1xbet Deneme bonusu Bahis siteleri Maç özetleri Bahsegel Canlı Casino Siteleri Sweet Bonanza Blackjack Casino Rulet Oyna Canlı Casino takipçi satın al exeboost.com smm panel santenette.com yagnatourism.com tatilmoni.com vds sunucu google.com.tr
Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Royalbet Betist Ramobet Bahis Forum Betandyou Madridbet onwin
Deneme bonusu Deneme Bonusu veren siteler