Ana sayfa » Sinema » 2021 Yılında Tekrar Tekrar İzlemeye Doyamadığımız 23 Netflix Filmi
Netflix, her yıl olduğu gibi bu yıl da çıkardığı filmlerle film sektörüne damga vurmayı başardı. Film severler için sinema keyfini eve kadar getiren platform, aksiyondan drama komediden bilim kurguya kadar birçok farklı kategorideki filmlerin yapımcılığını yaptı. Bu filmler ile kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başardı. Böylece Netflix filmleri 2021 yılında beklentileri karşılamış, hatta aşmış oldu. Sizler için “Netflix film önerileri 2021” adı altında mükemmel bir liste hazırladık.
Ayrıca bu içeriğe bakmak isteyebilirsiniz: “2021’de Netflix İzleyicilerinin Kalplerini Fethedecek Birbirinden Yeni Dizi ve Film Projeleri”
The Witcher dizisinin yan ürünü olan yapım, Rivyalı Geralt’ın akıl hocası ve bir başka witcher arkadaşı olan Vesemir’in hayatını konu almaktadır. Netflix film önerileri 2021 listemizde yer alan animasyon filmi, Güney Kore-Amerika ortak yapımıdır.
Bir ilaç şirketinin açgözlülüğü yüzünden karısını kaybeden bir adam, bir yandan kızını korumaya çalışırken, diğer yandan da karısının ölümünden sorumlu olanlara karşı adaleti yerine getirmeye çalışır. Filmde Jason Momoa, Isabela Merced ve Adria Arjona rol alıyor.
İnterpol dünyanın en çok aranan insanlarını yakalamak için kırmızı bülten çıkarır. Bunun üzerine FBI’ın en iyi profil uzmanı John Hartley harekete geçer. Çok kurnaz bir hırsızın peşinde olan John, onu yakalamak için dünyanın en iyi sanat hırsızı ile birlikte çalışmak zorunda kalır. Gönülsüzce birlikte olan ikili, bu süreçte beklenmedik maceralara atılır. En iyi Netflix filmleri 2021 denince hemen akla gelen filmde Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot rol alıyor.
Ayrıca bu içeriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Oturduğunuz Yerden Sürükleyici Serüvenlere Çıkmanızı Sağlayacak 27 Netflix Macera Filmi”
İstanbul’un fakirleşmiş mahallelerinden birinde yaşayan evsiz çöp toplayıcısı Mehmet, etraftaki evsiz çocuklar için güvenilir bir liman olmuştur. Bir gün 8 yaşında bir çocuğun arkadaşının çöp arabasında saklandığını fark eder. Bunun üzerine çocuğu ailesi ile tekrar bir araya getirmeye karar verir. Netflix film önerileri 2021 listemizde yer alan yapımda Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul ve Ersin Arıcı rol alıyor.
Las Vegas’ta bir zombi salgını başlar. Bunun üzerine bölge karantina altına alınır. Bu sırada Las Vegas’ta bulunan bir grup paralı asker, eşi benzeri görülmemiş bir soygun yapmak için karantina bölgesinde bulunan bir kumarhaneye girer. Zack Snyder’ın yönettiği filmde Dave Bautista, Matthias Schweighöfer, Ella Purnell ve Ana De La Reguera rol alıyor.
Ölüler Ordusu’nun öncesinin anlatıldığı filmde, Dieter, rutin bir hayat yaşayan bir banka memurudur. Bir gün gizemli bir kadın Dieter’ın yanına gelir ve ona üç efsanevi kasayı soymak için kendisine ihtiyacı olduğunu söyler. Bu teklifi kabul eden Dieter, farklı yeteneklere sahip olan kişilerin bulunduğu bir ekip ile kasaları soymaya başlar. Netflix film önerileri 2021 listemizde yer alan yapımda Nathalie Emmanuel, Matthias Schweighöfer, Ruby O. Fee ve Stuart Martin rol alıyor.
Netflix yeni filmler 2021 denince hemen akla gelen yapım, büyük bir çiftliğe sahip olan iki kardeşin hikayesini konu alıyor. Birbirlerinden çok farklı olan Phil ve George, Montana’daki en büyük çiftliğin sahibi olan iki kardeştir. Başarılı ve akıllı bir adam olan Phil’in zayıflığa karşı hiç tahammülü yoktur. Sessiz ve çalışkan bir adam olan George ise kardeşinin aksine sevgi dolu bir insandır. İki kardeş uzun yıllardır birlikte yaşamaktadır. Fakat onların hayatı, George’un genç dul bir kadınla olan evliliği ile alt üst olur. Bunun sonrasında uzun zamandır gizlenen sırlar ortaya çıkacaktır. Filmde Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Kodi Smit-McPhee ve Jesse Plemons rol alıyor.
Yakın gelecekte bir savaş bölgesine gönderilen İHA pilotu Harp, bir nükleer saldırıyı durdurmak için çok gizli bir robot subay ile işbirliği yapar. Filmde Anthony Mackie, Damson Idris, Emily Beecham ve Kristina Tonteri-Young rol alıyor.
Çocuklarına çoğunlukla hayır diyen bir anne ve baba, bir günlüğüne onların istedikleri her şeye evet demeye karar verirler. Hal böyle olunca macera ve eğlence dolu bir gün başlar. Filmde Jennifer Garner, Édgar Ramírez, Jenna Ortega ve Julian Lerner rol alıyor.
Kate, çok yetenekli bir suikastçıdır. Tokyo’daki son işinde ölümcül bir şekilde zehirlenir. Bunun üzerine kendisini öldürmek isteyen kişiyi bulup intikam almak için sadece 24 saati vardır. İntikam almak için harekete geçen Kate, bu sırada eski kurbanlarından birinin kızıyla beklenmedik bir bağ kuracaktır. Netflix film önerileri 2021 listemizde yer alan yapımda Mary Elizabeth Winstead, Woody Harrelson ve Miku Martineau rol alıyor.
Süper kötülerin sıradan olduğu bir dünyada, bilim insanı olan Emily Stanton, insanlara özel güçler kazandıran bir tedavi üzerinde çalışmaktadır. Bu sırada Emily’nin çok uzun zamandır görmediği çocukluk arkadaşı Lydia ile yolları kesişir. Lydia istemeden tedavinin ilk deneği olunca, Emily ve Lydia ikilisi şehirlerini korumak için bir takım oluşturur. Filmin başrollerini Melissa McCarthy ve Octavia Spencer ikilisi paylaşıyor.
1920’li yılların New York’unda yaşayan Claire, beyaz gibi davranarak yaşamaya karar veren siyahi bir kadındır. Kendisi gibi olan okul arkadaşı Irene ise siyahi bir toplum içinde yaşamaktadır. Yıllar sonra bu ikilinin yolları kesişir ve olaylar gelişmeye başlar. Filmde Ruth Negga, Tessa Thompson, Alexander Skarsgård ve André Holland rol alıyor.
Lars ve Lisa, ilişkilerinin iyi zamanı çok geride kalan ve birbirlerine katlanamayan evli bir çifttir. Bir gün ilişkilerini düzeltmek umuduyla ıssız bir dağ evine giderler. Fakat ikisinin de amacı birbirlerini öldürmektir. Onlar planlarını daha gerçekleştiremeden evlerine davetsiz misafirlerin gelmesiyle kendilerini daha büyük bir tehlikenin içinde bulurlar. Filmin başrollerinde Noomi Rapace ve Aksel Hennie ikilisi yer alıyor.
Ayrıca bu içeriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Netflix’te Şimdiye Kadar En Çok İzlenen 17 Film ve Dizi”
Catherine Claire ve eşi, Manhattan’dan ayrılıp Hudson Vadisi’ndeki tarihi bir kasabaya taşınır. Çift yeni hayatlarını alışmaya çalışırken, hem evliliklerinin hem de yeni evlerinin uğursuz sırlar gizlediğini keşfeder. Filmde Amanda Seyfried, Natalia Dyer, James Norton ve Rhea Seehorn rol alıyor.
Polis memuru olan Joe Bayler’ın rütbesi düşürülür ve 911 operatörü olarak görevlendirilir. Sorunlu bir eski dedektif olan Joe, bir gün çağrı merkezini arayıp kaçırıldığını söyleyen bir kadını kurtarmaya çalışırken, bir yandan da kendi vicdanı ile baş başa kalır. Netflix film önerileri 2021 listemizde yer alan yapımın başrolünü Jake Gyllenhaal üstleniyor.
Bu yılın en çok dikkat çeken Netflix filmleri arasında bulunan yapım, çıktıkları tatilde kendilerini büyük bir komplonun içinde bulan bir çiftin hikayesini konu alıyor. Ferdinando Cito Filomarino’nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Alicia Vikander, Boyd Holbrook ve Vicky Krieps yer alıyor.
İyi eğitimli bir asker olan 30’lu yaşlarındaki Clara, ateş hattındaki travmatik bir görevin ardından eve gönderilir. Clara, annesi ve kız kardeşiyle birlikte kendilerine yeni ve güzel bir hayat inşa etmeye çalışır. Ancak gece kulübüne giden kız kardeşi tecavüz edilmiş ve dövülmüş bir halde bulununca Clara, bunu yapanı bulup intikam almak için ölümcül yeteneklerini kullanır. Filmde Olga Kurylenko, Marilyn Lima ve Carole Weyers rol alıyor.
Genç bir kadın hava geçirmez bir tıbbi kriyojenik ünitede uyanır. Kapana kısıldığını ve ünitenin oksijen seviyesinin hızla düştüğünü fark eder. Hafıza kaybından muzdarip genç kadın, kim olduğunu veya oraya nasıl geldiğini hatırlamamaktadır. Ancak oksijeni tükenmeden önce kim olduğunu hatırlamalı ve hayatta kalmak için savaşmalıdır. Filmin başrolünde Mélanie Laurent yer alıyor.
Ailesinin ölümünden sonra intikam ateşiyle yanıp tutuşan Nat Love, hapisten yeni çıkan can düşmanı Rufus Buck’ı ve çetesini öldürmek için kendi çetesini toplar. Netflix film önerileri 2021 listemizde bulunan yapımın oyuncu kadrosunda Idris Elba, Zazie Beetz, Regina King, Jonathan Majors, Lakeith Stanfield ve Danielle Deadwyler yer alıyor.
Eski bir gizli servis ajanı yıllarca oğlundan haber almadan yaşar. Fakat bir gün bir bürokrat tarafından yapılan bir hata sonucu oğlunun uyuşturucu ve silah kaçakçılığı ile suçlandığını öğrenir. Bunun sonrasında oğlunu kurtarmak için Fransa’ya döner. Ancak baba olmayı öğrenmek onun en zor görevi olacaktır. Filmde Jean-Claude Van Damme, Assa Sylla ve Samir Decazza rol alıyor.
Los Angeles’ta yaşayan genç bir kadın olan Natalie konu aşk olunca çok bahtsızdır. Fakat bir gün bir flört uygulamasında ruh eşi olduğunu düşündüğü Tag isimli adam ile eşleştiğinde her şeyin düzelmeye başladığını hisseder. Bu adama sürpriz yapmak isteyen Natalie tatilde onun yanına gider. Ancak Natalie burada karşılaştığı şey karşısında şok olacaktır. Ruh eşi sandığı adam aslında onu sahte bir profille kandırmaktadır. Filmde Nina Dobrev, Jimmy O. Yang ve Darren Barnet rol alıyor.
En büyük tutkusu korku hikayeleri yazmak olan küçük Alex, her gece korkunç bir masal anlatmazsa kötü niyetli bir cadının sihirli dairesinde yeni arkadaşı ile birlikte ebediyen mahsur kalacaktır. Filmde Krysten Ritter, Winslow Fegley ve Lidya Jewett rol alıyor.
Netflix film önerileri 2021 listemizin sonunda yer alan yapım, bir uzay gemisinde yer alan mürettebatın yaşadıklarını konu alıyor. 2092’de uzay çöplerinin ve gerçekleşmesi zor hayallerin peşine düşen sıra dışı bir grup, masum bir insansıyı takas etmeye çalışırken korkunç sırları açığa çıkarır. Filmde Song Joong-ki, Kim Tae-ri ve Anupam Tripathi rol alıyor.
Adım Caner Cem Martı, 1996 yılında Bartın’da doğdum.. 2010 yılında kaza geçirdim ve sonucunda vücudumun %99’u felç kaldı. 2015’ten bu yana bazı cihazlar yardımıyla internet ortamında çalışabiliyorum. İçerik editörlüğü ve sosyal medya uzmanlığı gibi alanlarda tecrübe sahibiyim, ancak asıl uzmanlık alanım SEO uyumlu makale yazmak. Uzun süre ara verdiğim eğitimime devam ediyorum. Ayrıca Front-End tasarımlar yapıyorum. Sinema, spor ve tarih gibi konular çok dikkatimi çekiyor. Özellikle sinema tutkunuyum.
Yorum yapabilmek için bir ListeList hesabınız olması gerekmektedir. Aşağıdaki bağlantı ile hemen bir hesap oluşturabilirsiniz.

Listelist’e üye ol
© 2021 ListeList – Yeni Nesil Medya Platformu
© 2021 ListeList – Yeni Nesil Medya Platformu
Oturum süresi doldu
Lütfen tekrar giriş yapın. Giriş sayfası yeni bir pencerede açılacaktır. Giriş yaptıktan sonra pencereyi kapatıp bu sayfaya dönebilirsiniz.
ListeList’ten en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler (cookies) kullanmaktayız.
Daha fazla bilgi ve hangi çerezleri kabul edip etmeyeceğinizi öğrenmek için ayarlara bir göz atabilirsiniz.
ListeList’ten en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler (cookies) kullanmaktayız. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanmaktadır ve takip eden ziyaretlerinizde siz olduğunuzu bilebilmek, sitenin hangi alanlarını ilgi çekici bulduğunuzu incelemek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Kullanılması gerekli çerezler tercihlerinizi saklamak ve buna uygun hizmet verebilmek adına her zaman etkin durumdadır.
Eğer bu çerezi kapatırsanız, bu ekranda yapmış olduğunuz tercihleri de saklayamayız. Bu da siteye ger gelişinizde çerezleri etkinleştirip etkinleştirmeme işlemini tekrar yapmanız gerektiği anlamına geliyor.

source

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
 hacklink panel hacklink al hacklink sollet hdxvipizle jojobet casibom
hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
onwin onwin onwin onwin onwin tipobet tipobet tipobet tipobet tipobet
Onwin Onwin onwin Onwin giriş Onwin giriş onwin giriş Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet giriş Sahabet giriş Sahabet giriş Sahabet giriş Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş
bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino onwin onwin onwin onwin onwin Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet
hack forum hacklink panel hacklink hacklink cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami avizesi cami avizesi cami süpürgesi cami süpürgesi cami ısıtma cami ısıtma evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin Rulet Casino Slot Oyna Bahigo 1xbet Deneme bonusu Bahis siteleri Maç özetleri Bahsegel Canlı Casino Siteleri Sweet Bonanza Blackjack Casino Rulet Oyna Canlı Casino takipçi satın al exeboost.com smm panel santenette.com yagnatourism.com tatilmoni.com vds sunucu google.com.tr
Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Royalbet Betist Ramobet Bahis Forum Betandyou Madridbet onwin
Deneme bonusu Deneme Bonusu veren siteler