Yılın ikinci yarısında hangi hisseler öne çıkar1 Yılın ikinci yarısında hangi hisseler öne çıkar
KPSS lisans oturumları yarın başlıyor2 KPSS lisans oturumları yarın başlıyor
Bilançolar yeni haftada da yatırımcıların odağında3 Bilançolar yeni haftada da yatırımcıların odağında
'Tehlikeli gemi' geliyor4 ‘Tehlikeli gemi’ geliyor
En büyük yerli savaş gemisi yolda5 En büyük yerli savaş gemisi yolda
E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

#AYGAZ – 1 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
#BJKAS – Futbolcu Muleka’nın transferi kapsamında futbolcu ve futbolcunun kulübü ile görüşmelere başlandığı açıklandı.
#BEYAZ – Şirketin Fortune Dergisi tarafından Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasından 378. Sırada yer aldığı açıklandı.
#CRDFA – 150 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
#CONSE – Şirketim %100 bağlı ortaklığı Tres Enerji PEGYO arasında PEGYO’nun Denizli’deki Sümerpark AVM’nin tüketimine yönelik bir GES kurulu için sözleşme imzalandığı açıklandı.
#DESA – Şirketin İtalya’nın Floransa bölgesinde deri çanta, aksesuar ve konfeksiyon üretim tesisini kurmak amacıyla Yönetim Kurulu Üyesi’ne yetki verildiği açıklandı.
#DOHOL – 1 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
#EMKEL – Yurt içi ve yurt dışından Haziran ayında alınan sipariş tutarının 13,2 milyon TL olduğu, şirketin elindeki sipariş tutarının toplamda 90,3 milyon TL olduğu açıklandı.
#ENSRI – Şirketin LWG tarafından Gümüş Sertifika almaya hak kazandığı açıklandı.
Özkaynağı en yüksek 10 şirket belli oldu
#ETILR – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 50 milyon TL’den 100 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvurunun Bakanlık tarafından onaylandığı açıklandı.
#ERCB – Şirketin iki farklı müşterisinden 11,9 milyon dolar tutarında sipariş aldığı açıklandı.
#HALKB – 92 gün vadeli 368,5 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
#GLBMD – Global MD Portföy Yönetimi’nin sermayesinin 14 milyon TL’den 15,5 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
#HDFGS – GRN Lojistik Teknolojileri’in sermayesinin %3,75’ine karşılık gelen 264.735 adet payın 350.000 dolara devralınması işleminin tamamlandığı açıklandı.
#KLRHO – Şirket payları 7 Temmuz’da Borsa’da işlem görmeye başlayacak.
#KCHOL #AYGAZ #TUPRS – KCHOL ve AYGAZ aktifindeki Entek paylarının iştirak modeliyle kısmi bölünme yoluyla TUPRS’a devredilmesi kapsamında yapılan başvurunun SPK tarafından olumlu karşılandığı açıklandı.
Yatırımcı ilgisinin arttığı 10 hisse (07/07/2022)
#INFO – 475 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
#KRDMA #KRDMB #KRDMD – Şirket tarafından Çağ Çelik ve Karçel aleyhine açılan yönetim kurulu kararının batıl olduğunun tespiti ve hisse senedi takas işlemlerinin eski haline iadesi davasında yerel mahkemenin davayı reddettiği, şirketin istinaf yoluna başvuracağı açıklandı.
#KRPLS – Şirket paylarının halka arzında talepler 20 – 21 – 22 Temmuz’da toplanacak.
#MANAS – G4 Doğalgaz Sayacı Üretim Hattının devreye alınması kapsamında şirket tesisinde üretilen 46 Adet doğalgaz sayacının test için yurt dışına gönderildiği açıklandı.
#MZHLD – Şirketin 200 milyon TL tutarında kayıtlı sermaye sistemine geçiş başvurusunun SPK tarafından onaylandığı açıklandı.
#ORGE – Şirketin Ankara ve Kocaeli’de inşası devam eden Turkcell Veri Merkezi Projeleri’nin Elektrik İşleri’nin yapımına yönelik olarak verdiği 4,3 milyon euro ve 26,8 milyon TL’lik teklifin kabul edildiği ve ihalenin şirket lehine sonuçlanarak sözleşme imzalandığı açıklandı.
#PEGYO – Şirket ile Tres Enerji arasında şirkete ait Denizli’de bulunan Sümerpark AVM çatısına GES Kurulumu için sözleşme imzalandığı açıklandı.
#RNPOL – Şirketin makine yatırımı için modernizasyon ve tevsi kapsamında olmak üzere Yatırım Teşvik Belgesi aldığı açıklandı.
BIST 30’daki 23 hisse yükseldi
#SKBNK – Şirketin %99,04 oranında bağlı ortaklığı Şeker Yatırım’ın halka arzı kapsamında kayıtlı sermaye sistemi için yapılan başvurunun SPK tarafından onaylandığı açıklandı.
#SISE – Şirket tarafından şirket bağlı ortaklığı Şişecam Resources LP’nin halka açık paylarının satın alınması yoluyla halka kapatılması işlemlerinin başlaması için ilgili şirket yönetimine tavsiyede bulunulmasına karar verildiği açıklandı.
#SMRTG – Şirket tarafından Fotovoltaik Güneş Paneli satışı kapsamında 55,9 milyon dolar tutarında sipariş alındığı açıklandı.
#SASA – Fitch tarafından şirketim Uzun Vadeli Kredi Notun “B”, not görünümünün “Durağan” olarak tespit edildiği açıklandı.
Sasa’nın kredi notu belli oldu
 
#TIRE – Şirketin elektrik üretim lisansına sahip olması nedeniyle OLMK’nın şirket bünyesinde birleşmesi kapsamında birleşme öncesi EPDK’ya yapılan başvurunun onaylandığı, ancak altı ay içinde birleşmenin gerçekleşmemesi durumunda onay talebinin reddedilmiş sayılacağı açıklandı.
#UNLU – 1 milyon TL sermayeli Ünlü Teknoloji Hizmetleri unvanıyla şirket kurulmasına karar verildiği açıklandı.
#VERTU #VERUS – Şirketlerin bağlı ortaklığı Pamukova Elektrik’in halka arzına yönelik çalışmaların başlatılmasına karar verildiği açıklandı.
#YEOTK – Kuveyt’te kurulu Alghanim International General Trading & Contracting Co. WLL şirketiyle ortak girişim olarak girilen Subiya Yüzey Suyu Rezervuarlarının Üzerine Fotovoltaik GES Tedariki, Kurulumu, İşletme ve Bakımı ihalesinde 36,3 milyon dolarlık bedelle birinci sırada yer alındığı açıklandı.
#ZOREN – Şirketin dolaylı bağlı ortaklığı Zorlu Doğal Elektrik Üretimi’in Denizli’de kurmayı planladığı Tekkehamam JES 2 JES’in önlisansının süresinin 36 ay uzatılması için EPDK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
12 göstergesi “al” veren hisseler (07/07/2022)
 
PAY ALIM / SATIM
#ALARK – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 88.747 adet pay 30,86 – 31,24 TL fiyat aralığından geri alındı.
#BOBET – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 155.000 adet pay 6,37 – 6,46 TL fiyat aralığından geri alındı.
#INVEO – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 20.000 adet pay 13,60 TL fiyattan geri alındı.
#MPARK – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 37.000 adet pay 32,98 – 33,30 TL fiyat aralığından geri alındı.
#PAPIL – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 10.000 adet pay 13,76 – 13,81 TL fiyat aralığından geri alındı.
Bu hisse niye bir günde 8,53 çıktı?
#SAHOL – Akbank T.A.Ş Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı tarafından 18,33 TL fiyattan 1.000.000 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %0,12’ye yükseldi.
#SISE – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 1.987.900 adet pay 20,60 – 20,90 TL fiyat aralığından geri alındı.
#TURSG – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 100.000 adet pay 5,05 – 5,07 TL fiyat aralığından geri alındı.
#VERUS – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 2.500 adet pay 61,75 TL fiyat aralığından geri alındı.
Yabancıların favori hisse senetleri
 
SERMAYE ARTIRIM
#BOSSA – Şirket sermayesinin 62 milyon TL’den %474,19 oranında bedelsiz olarak 294 milyon TL artışla 356 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
#BLCYT – Şirket sermayesinin 81 milyon TL’den %23,46 oranında bedelsiz olarak 19 milyon TL artışla 100 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
#IZFAS – Şirket sermayesi bugün 16,9 milyon TL’den %250 oranında bedelli olarak 42,2 milyon TL nakden artışla 59,06 milyon TL’ye yükseltilecek olup, düzeltiliş pay fiyatı 2,246 TL’ye denk gelmekte.
#PSGYO – Şirket sermayesinin 267,5 milyon TL’den %273,83 oranında bedelsiz olarak 732,5 milyon TL artışla 1 milyar TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.

İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Adem Temel, Yayla hissesi aldı
 
Mavi ve Euro Kapital Yatırım Ortaklığı sorusu
 
En fazla açığa satış yapılan hisseler
 
En fazla para girişi olan hisseler 06/07/2022
 
SPK 30 izinsiz foreks sitesi hakkında işlem başlatıyor
 
SPK onayladı: Üç şirket bedelsize gidiyor
 
Piyasaları doğru tahmin etmeye çalışmanın riskleri
 
TIKLA BORSADA DÜŞÜK KOMİSYONLA İŞLEM YAPMAYA BAŞLA
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
SPK göreve nigbaş soygun yeri lütfen yardımcı ol lütfen
Kütahya şekerde kilerci ve torunlar küçük yatırımcıyı yuttular.Haram olsun.
Gerel saat 10.52 4,67 den 4,51 e… Emme basma tulumba gibi dün tahtada yapılanlar yetmedimi. Kazandıklarını yatlarda, katlarda yemeleri için yeterli gelmedi mi? Aylardır sürünüyoruz.. Rezalet.Bugün milleti didikleme sırası kimde?
Gerel 1 ay önce yaptığı açılışı KAP’a geç bildirdi. Aslında haberin %20 kendi ceplerine indirebilmek için kullanıldığını düşünüyorum. Borsada yaklaşık 565 şirket var. SPK da çalışan 20 kişi olsa her kişiye 28 şirket düşer. İzlenmesi zor bir olay olmasa gerek. İşletmelerle çalışan Sektörlerde 10 larca kurumsal şirketleri firmada tek bir kişi takip eder. Sorun yaşanmaz. Bana göre, iki gün içinde yapılanları görmezden gelmek yatırımcıyı koruyan bir sistemin olmadığını gösteriyor. İnsanlar yatırım yapmak, şirketlerle büyümek için borsada.Amaç sadece soygun olunca güven azalıyor. Bir talebin resmi olarak 15 günde ele alınması 30 gün içinde sonuçlandırılması hisseyi alan yatırımcının mağdur olmaması için elzemdir. Bilindik gecikmeli kaplar ise art niyettir. SPK inşallah gereğini yapar. Tatil sadece işini yapanların hakkıdır. Kul hakkı giderilinceye kadar kurumların çalışması gerekir.
Spk göreve lütfen.Kütahya şeker halka arz da izahnamede sözü var karını dağıtacağına veye bedelsiz vereceğine dair.toplantısında ikisinide vermiyor.yatırımcıyı kandırmaktan dolayı en ağır cezayı almalı.patronların oyuncağı değildir küçük yatırımcı.Ahlaksızlık bu dolandırıcılık bu..
Oha yaa. 2 milyon lot şişeyi 21 liradan almışlar. Şişe alacağına 10 milyon lot isfin alsana tahtası temizlensin tavan olsun. İsfini sen 3 liradan geri almadın bak seneye 15 liraya isfin alacaksın işbankası.
Borsa GündemTüm hakları Gündem Medya Grubu’na aittir.
Borsagundem.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.borsagundem.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.borsagundem.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur. BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Borsagundem.com verilerin sekansı, doğruluğu ve tamliği konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıkar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerden oluşan herhangi bir zarardan borsagundem.com sorumlu degildir. BİST, verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerde Alıcı, Alt Alıcı ve/veya kullanıcılarda oluşabilecek herhangi bir zarardan BİST sorumlu değildir.
Finansal veriler aracılığıyla sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir. Son güncelleme saati (04:25)

source

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
 hacklink panel hacklink al hacklink sollet hdxvipizle jojobet casibom
hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
onwin onwin onwin onwin onwin tipobet tipobet tipobet tipobet tipobet
Onwin Onwin onwin Onwin giriş Onwin giriş onwin giriş Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet giriş Sahabet giriş Sahabet giriş Sahabet giriş Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş
bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino onwin onwin onwin onwin onwin Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet
hack forum hacklink panel hacklink hacklink cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami avizesi cami avizesi cami süpürgesi cami süpürgesi cami ısıtma cami ısıtma evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin Rulet Casino Slot Oyna Bahigo 1xbet Deneme bonusu Bahis siteleri Maç özetleri Bahsegel Canlı Casino Siteleri Sweet Bonanza Blackjack Casino Rulet Oyna Canlı Casino takipçi satın al exeboost.com smm panel santenette.com yagnatourism.com tatilmoni.com vds sunucu google.com.tr
Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Royalbet Betist Ramobet Bahis Forum Betandyou Madridbet onwin
Deneme bonusu Deneme Bonusu veren siteler