İkinci elde 'bekle-gör' dönemi!1 İkinci elde ‘bekle-gör’ dönemi!
Buffet'ın şirketi 53 milyar dolar zarar etti2 Buffet’ın şirketi 53 milyar dolar zarar etti
Türkiye'nin Almanya'ya ihracatı rekor kırdı!3 Türkiye’nin Almanya’ya ihracatı rekor kırdı!
Haftalık Kovid tablosu açıklandı: 406 bin 322 kişi pozitif4 Haftalık Kovid tablosu açıklandı: 406 bin 322 kişi…
Çin ekonomisinde sürpriz büyüme5 Çin ekonomisinde sürpriz büyüme
E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.
New York Güney Bölgesi Başsavcılığı, Halkbank’ın 13 Mayıs’ta verdiği itiraz dilekçesine karşı temyiz dilekçesini mahkemeye sundu.
HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ
TIKLA BORSADA DÜŞÜK KOMİSYONLA İŞLEM YAPMAYA BAŞLA
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
İstikrar. Satsalardı bankayı bu kadar karın ağrısı çekmezdi yatırımcı. Ne varsa satılmadı mı zaten. Rıza beye satıp bankayı, ülkede dertten kurtulurdu. Sonradan kayyum atar bankaya el koyardık.
alışkınız bu haberlere artık ne kötü haberi beklenen
Azıcık aklı olan bu davanın Türkiye’ye karşı bir koz olarak işlediğini çok iyi bilir. Ortada suç vs yok. Abd haraç kesmek istiyor. Suç var diyenlere bakalım. Dostumuz! abd, onun yardakçıları fetöcüler ve içerideki kör muhalefetin kalemşörleri. Evet hepsi ülkemizin menfaatini düşünüyorlar. Siyasi menfaat elde etmek için Erdoğan ve hükümet düşmanı her yalana sarılmak vatana hizmet değildir. Elinizi vicdanınıza koyun. Abd adaletiymiş. Abd afganistanda, suriyede ırakta yemende mısırda vs her türlü darbe, işgal vs ile öldürdüğü milyonlarca çoluk çocuğun hesabını versin. Avrupa afrikada öldürdüğü milyonların hesabını versin. Adaleti bu zalimlerden bekleyenlerde zerre akıl yoktur veya sarhoştur.
ABD ülkemizdeki tüm pislikleri, askeri darbeleri, ekonomik krizleri, siyasi krizleri ile tüm şehitlerimizi yapan  baş düşmanımızdır.acilen nükleer silahları balistik füzeleri, savaş uçaklarını hava savunma sistemleri, tank üretimini yapmalıyız.ülkemizi parçalana kadar peşimizi bırakmayacaklardır.
Boş yapma. Peygamberimiz ne der: ” Önce tedbir sonra tevekkül.” Sen hiç tedbir almayacaksın. Sonrada her şeyi dış güçlere yıkacaksın. Bu Gayretullaha ters. Dediklerini gerçekleştirmek vizyon, liyakat, ilim ve bilim vb. ile olur. Bu kafa bizi ortaçağ karanlığìndaki Afganistana götürür.
baran; edep ya hu.
Bana bak sırıtık imi bilmem neyi bırak!  Başka da bir isim yok.  Bak sessiz çoğunluk sesini çıkarınca böyle kaybolup gidersin!  Baranda başka nik yok.  bunu yaz bir tarafına!  Herkesi kendin gibi zan etme!  Nankörlüğün yalancılığın ahmaklığın bir sınırı var ama sanırsam sizde bu da yok.  
Baran efendi, yakında başka isimler ile yazmak zorunda kalacaksın. Kendinde zaten yazıyorsun farklı isimlerle. Çünkü öyle bir imaj yaptınki kendine, utancına başka isimlerle yazıp burada faklı sıfırdan bir hayat kuracaksın 😀 senin gibi çok gördüm. Sıra sende… sonun başlamadan belli 😀
Edep yahu kelimesi alçakların diline yakışmıyor. Dini jargonların arkasına sığınma!  Kaçacak yerin yok.  
baran; zoruma giden sen gibi yaratıklarla bu Dünyada aynı havayı soluyor olmam. Senin gibi yobazların ağzı ve zihniyeti bozuk olanların hangi safta olduğu belli. Siz ve sizin gibiler sövmeden cümle kuramaz. Çünkü cahilsiniz.
Kafayı değiştirmez isen daha çok zoruna gidecek!  Biraz ağır konuşmuş olmam gerçekleri değiştirmiyor.  Kaldı ki  bir çocuğa konuşur gibi yapma etmez evladım tarzı sözler sizin gibi  tipleri ancak şımartıp kudurtuyor saçma sapan saplantılarınıza yapışmaktan kurtarmıyor.  Ahlaktan bahsederken ahlaksızların safından ahkam kesmek te nasıl bir aptal olduğuna sen karar ver.  Bunların  cahilliklerini pisliklerini yazmaya ne  kitap yeter ne de hatırat!  
Sövmekle ilgisi yok sadece çürümüş kokuşmuş Batıyı kendine siper eden acuzeler var!  Batının bütün pisliklerini adeta lağım kuyusu gibi biriktiren siz acuzeler zoru görünce ağır dilim çok zoruna gidiyor.  Keşke biraz  mert olsan da karakterinde biraz insanlık olsa da iyi bir şey yazabilsem ama olmayanın nesini yazacaksın! 
Haber bile değil….sen/vekilin bir dilekçe sunarsin, savcılık da buna karşı bir dilekçe/görüş sunar…. önemli olan esasa dair icrai karar…hakim karar vermiş mı ? Hayır…….
Amerika yı yaptığı zulümlerden dolayı yargılayabilecek bir kurum olsa!  Topraklarının yer altı ve yer üstü zenginliklerinin tamamına yakın kısmını hak sahiplerine vermesi gerekirdi.  Pkk itlerine operasyon vakti yaklaşınca dikkat dağıtma yöntemini seçmiş bu kıçı kırıklar ve içerideki yancıları!  Bakın içimizdeki Amerikan finoları boşuna havlamayın olacak ile öleceğe çare yok. Zafer Kahraman Türk Milletinin olacaktır. Fetoşçusu, pkk lısı hipnosu ahlaksızı uğursuzu istemese de bu böyle.  Siz alçak soylular Allah ın insanlardan ne istediğini anlamak istemediniz. Umursamadınız!   Yakında pkk eşkiyasının öncüleri tek tek geberiyorsa sizler içinde akıbet farklı olmayacak. 
Hadi bakayım dağılın laf cambazlığı yapıp yine aynı ağızları kullanıp hadi artık git demek ile (ki bu feto, pkkk ve bilimum şerefsiz ağızların kokmuş pis ağızları )  biz gelelim deyip şeytan ın değiştiğini iddia eden yüzü ile ortaya çıkan Şeytan yine aynı şeytandır.  Hadi ikileyin bakayım.  
Mucise Reis; bunlar gerçeklere görmemek için gözünü kapar. Doğruları duymamak için kulaklarını tıkarlar. Emin ol bunlarda eşek gibi doğruyu biliyor ama zavallıların menfaatleri ağır basıyor.
Baran efendisi, Zora giden bişe yok. Bizlerin dediğine dönmeye başlamışsın…Yaptığın bütün hatalarını eleştirmeye ve bizlerin dediğine dönmeye, doğruyu görmeye başladın. uyanıyorsun sadece Baran… Ama biz kendi bildiklerimizi senin ve seningibilerin önderliğinde yapmayacağız. 19 yıl yaptıklarının bedelini sana sorup, olması gerekenı Atatürk önderliğinde vizyon projeler ce cumhuriyet dönemi kalkınma modelleri ile inşa edeceğiz… Problem hatalarını anlayamn, gerçekleri 19 yıl sonra usd 18 olunca görmen. Ama demorkasi var hazmetmelisin. Yazdıklarını gün gün yıllar yılaı yanlışş yanlışş yanlışş dedik ama dinletemedik. Yaptığın yanlışların bedelini seçimde önce öde, sonra pişmanlıkların ve  ağlama duvarı ettiğim meydanalrdan özdür dile.. Duvara toslattınız koca bir 85 milyonu… Bedelide olur elbet seçimlerde…YÜZYILLIK PROJE DEDİKLERİN, hiç biri TUTMADI VE PİŞMANLIĞA DÖNÜYOR SADECE… 😀
Verdik yetkiyi görüyoruz mazereti 😀 Seneye inşallah seçilirsinizde çözümleri tek tek sunarsınız ülkemize 😀  ahaha. 19 yıl İkdidar olupda kendine muhalefet eden muhalefet 😀  Allah akılfikir versin… megri diye kucak açen sen… Hatayda lahmacunla Suriyeye bunları, otobüslerle sokan sen… trtde  konuşturan sen.. Türkçe olimpiyatları parası 1 tl basan sen, statları türkçe olimpıyata açan sen 😀 Kendi yaptıklarını, savunduklarını, kendine muhalefet olup eleştiriyorsun 😀  Ahahaha, siyaseti bırak yoksa az aklın var oda toz olacak 😀 kalmayaca sende 😀  ABD filosuna secde Edip, finoluk eden , İstanbulda kıble tersine namaz kılan yine sen ::D Yahu sen necisin de,  neyi savunuyorsun ? 😀 Devreler mi yandı Baran şebeği ? 😀 ne kadar aciz komik rezil duruma düşürmeye baladınız kendinizi 😀
İşte bak bu yorum dahi nasıl zoruna gitmiş malum zavallıların!  
Kamu bankaları, 2002 yılı öncesi ve sonrası görev zararı yaptırılan bankalar. Bu hisseleri alıp bekleyenler kendilerini sorgulamalı.
Körfez savaslarında nükler, kimyasal var diyerek hem Irak’ı parcaladılar hemde ekonomimize darbe vurdular. Suriye de Esed’i bahane edip Suriye yi parcaladı ekonomimize darbe vurdular. İran nükler yapıyor yapamaz deyip ambargo ile yine bize darbe vurdular. Simdi Rusya üzerinden aynı şeyi yapmaya calısıyorlar. Bizde bugüne kadar söyledikleri yalanlardan ve yaptıkları operasyonlardan dolayı be silahsız statüde olması hereken ege de ki adalara silah sokmaktan dava acmalıyız. Milyonlarca insanı yerinden yurdundan eden bu gahpe terorist devletten uzak durmalı Rusya ve Cin ile güven tesis edip saglam bi ortaklık kurmalıyız.
Türkoloz aslında seni Sarsaryan ı Papaz ı aşağılık homo savunucusu rektör  bozuntuları varken Amerika düşmanlığı ikinci planda kalır.  Her seferinde Amerikan İngiliz mevzilerine kaçıp Türk Devletine kin kusan senin  gibi alçaklar var iken Amerika sonraki iş.
Adam olsan bu kadar düşmanlık yapan birini kapidisari edersin ama nerede Ecevit gibi biri.ondan gectm kardaka bayrak aşan kadın kadar bile olamadılar.
Aman birader öyle deme burada Amerikan adaletine tapan aşağılık soytarılar var!  Hiç Amerika hata yaparmı yahu?  mucise sümüklü srıtığa, türkozlu ya …. benli züppeye x,y,z duymasın sakın.
Şu bankamızı bu hale sokanlar utansın… Ekonomimizin durumuna bakıncada  iyi bile dayanmış bankamız bugünlerinde ayakta…
Dangalak kafayı bozmuş Baran ile!  Be Allah ın sersemi bak nasıl bir yalancı olduğun hep ortada!  İşine gelmeyen yorumlar çoğalınca manyaklaşıyor herifçioğlu.  Üzgünüm  senin adına bay sırıtık 
ha bire isim değiştirmeye başlardı Murat mı ? 😀 … yahu halkbankası çifçiden faiz alıp kar etmez… öğrenciden kredi faizi alıp kar etmez.. dul yetim fakir emekli kredi verince kar etmetz… hattaaa ev kredisi çekenlerden dahi kar etmemeli… halk bankası kar gütmez… zengine faizle para ver, fakirden faizla para al.. 😀 ne takdiri ? 1 milyon insana ev kredisi verdı 20 yıl takdir ederim… çifçiye sıfır mazor kredisi verdi takdir ederim… öğrenciye burs versi 500 bin kişiye sıfır faiz takdir ederim.. halkbank bu devlet bankası yahu ne kar etmesi ??? kamu işlerini finanse der jalka emeklıye çiftçiye destek olur… KAR etmiş 😀 Rızanın hesaplar, zarab ne oldu ? görecez bakalım 😀
Gerizekaşı bırak artık topu bopu yapışmış delinin şeyini bellediği gibi aynı lafları papağan gibi tekrarlıyor. Amerika ile savaşa girsek ilk önce bu soytarılar Amerika ya sığını. Sizi bu hamburgerci  soytarıların Amerikan karşıtlığını bir yaşasanız bilseniz gülmekten donunuza işerdiniz.
Yorum yapan arkadaş bop projesini savunan kim.gereklerini yerine getirmek için uğraşan kim.
Her yıl milyarlarca lira görev zararı yazan kamu bankaları akp döneminde Nerdeyse yirmi yıldir kâr rekorları kırarken…bu bankaları kâr ettirenleri takdir ve tebrik ettin mi ? Amerika’dan demokrasi dilenen genel başkanına ağla sen müsait kitlenin saftrik trolü
o banka batıyorduda akp kurtardı haberın yok ecevıtın batırdığı  bankaydi
Sen utan pvng.  Amerikan köpeği olmaktan utanmalısın.  İran a ambargoya katılmayacağımız beyan ettik ve altın ile yapıldı bu ticaret! Amerikan p..çlerinin gücüne gitmiş.  Ayrıca mesele İran da değil orada çocuk mamasına kadar temel gıdaya ambargo koyan bu alçaklara her zaman olduğu gibi Türkiye dur dedi. Senin gibi Amerikan köpekleri de kuyruk salladı!  Hai bas git kripto köpeği git biraz Elon Musk a kuyruk salla. Her zaman yaptığın gibi.
Ülkemizde olduğu gibi Dünyada da haklının değil güçlünün hukukunun üstün olduğu bir zamanı yaşıyoruz. Danıştay onuncu dairesinin kararını alkışlayanların buna söz söyleme ve ABD’ ye tek kelime etme hakkı olamaz. Hukuk herkeze lazım. Yanlızca bir zümreye değil.
Bana hakaret edene kadar tek bir vekilini göster onunla resmi olmayan.seninki açıkladı ABD askeri için genelev boyadigini. insan utanır.
Baran sen önce terörist başıyla resmi olmayan vekilini göster.bak belediye başkanını görevden aldın ama yemedi dimi yargılamak.
Deme lan Pensilvanya köpeğinin ibrikçibaşısı seni.
Tamaaaaam bugün mokoko var bankada dün iyidiler
Yedik
Olacağı belliydi halkbank yarın tavan bekliyoruz borsa bu sıra böyle tersine calisiyor
allah belanı versin amarika sen çok temizsin şerefsiz hırsızlarrrrrrrr
ABD askerine secde edip genelev boyayan kim.
Bak dikkat et asıl köpekler içimizde!  
Satranç turnuvası gibi halkbankası Ermeni meselesi değil ABD bu konuyu sakız etti Allah kahr eylesin inşallah
Bunda şaşılacak ne var zaten savcı bu iddea ile mahkemeye verdi Halk bank’ı. İddeasını tekrarlıyor. 
Borsa GündemTüm hakları Gündem Medya Grubu’na aittir.
Borsagundem.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.borsagundem.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.borsagundem.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur. BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Borsagundem.com verilerin sekansı, doğruluğu ve tamliği konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıkar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerden oluşan herhangi bir zarardan borsagundem.com sorumlu degildir. BİST, verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerde Alıcı, Alt Alıcı ve/veya kullanıcılarda oluşabilecek herhangi bir zarardan BİST sorumlu değildir.
Finansal veriler aracılığıyla sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir. Son güncelleme saati (01:37)

source

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
 hacklink panel hacklink al hacklink sollet hdxvipizle jojobet casibom
hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
onwin onwin onwin onwin onwin tipobet tipobet tipobet tipobet tipobet
Onwin Onwin onwin Onwin giriş Onwin giriş onwin giriş Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet giriş Sahabet giriş Sahabet giriş Sahabet giriş Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Starzbet Giriş Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş Tipobet Giriş
bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino bycasino onwin onwin onwin onwin onwin Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet
hack forum hacklink panel hacklink hacklink cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami avizesi cami avizesi cami süpürgesi cami süpürgesi cami ısıtma cami ısıtma evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin Rulet Casino Slot Oyna Bahigo 1xbet Deneme bonusu Bahis siteleri Maç özetleri Bahsegel Canlı Casino Siteleri Sweet Bonanza Blackjack Casino Rulet Oyna Canlı Casino takipçi satın al exeboost.com smm panel santenette.com yagnatourism.com tatilmoni.com vds sunucu google.com.tr
Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Casibom Royalbet Betist Ramobet Bahis Forum Betandyou Madridbet onwin
Deneme bonusu Deneme Bonusu veren siteler